Få flere kvadratmeter i hjemmet uden at tage dem fra haven

I takt med at der kommer flere og flere mennesker til verden, bliver pladsen også trangere og trangere. Derfor er det en god ide, at begynde at bygge opad. 

Har du allerede en grund, som du ikke vil af med, men ønsker du at få mere plads i huset? Det kan også være, at du lige har købt en grund, som mangler et hus, eller at du ønsker mest muligt have. Uanset hvad, så er et 2 plans hus den perfekte måde at få mere plads på, uden at tage mere af grunden. Med en ekstra etage får du også mulighed for spændende indretning og diversitet. Det kan være med til at give lidt ekstra privatliv og luft, og er derfor også perfekt til f.eks. børnefamilier.

Få hjælp til det praktiske og få din to etagers drømmebolig

Lyder 2 plans huse som noget for dig, men ved du ikke lige, hvor du skal starte, eller lyder det som et uoverskueligt projekt? Så kan du – på linket, få hjælp til at tegne et træhus i enten 2-plan eller ½-plan, så den bliver skræddersyet til lige netop til dine behov, ønsker og økonomi, og derefter få huset bygget af nogle af de bedste boligbyggere. Du skal blot fortælle hvad du ønsker, og så bliver resten gjort for dig. Nemmere bliver det ikke. Udover det, så er træhuse et bedre alternativ for miljøet, og det giver et mere charmerende og æstetisk udtryk.

Nyd morgenkaffen med god udsigt

Der er ingen tvivl om, at jo højere du kommer op, jo bedre bliver udsigten automatisk. En af fordelene ved at få en ekstra etage er, at du blandt andet får mulighed for at få en altan eller balkon, som ville kunne gøre livet lidt mere lækkert. Hvem vil ikke godt kunne drikke morgenkaffen på deres egen altan? Men ønsker du hverken en altan eller balkon, kan du dog stadig nyde den gode udsigt, som stadigvæk er bedre på første sal end i stueetagen.