Forbedre din søvn og velvære med en ny elevationsseng

Søvn er det vigtigste medicin som mennesket kan få. Det er vigtigt for en velfungerende hverdag og et godt helbred at man får en god søvn. Dette hjælper både på stress, helbred fysisk og psykisk, såvel som humør i det hele taget.

Så meget betyder en god søvn

Med god søvn kan du være sikker på en bedre dag både i den fritid derhjemme på arbejdet. I forvejen får de fleste danskere slet ikke den søvn som de egentlig har brug for. Det kan være svært for mange at sove grundet stress, uro eller lange dage. Her kan det helt sikker hjælpe hvis man har en ordentlig seng at sove i. Med en elevationsseng , har du mulighed for at indstille sengen lige som du har brug for, fra nat til nat. Det kan være selv det mindste løft under benene som kan forbedre din søvn den ene nat, hvor du måske har ondt i lænden. Det kan virke som lidt og måske også fjollet, men bare at have benene løftet lidt, gør at man afbelaster sin lænd rigtig meget. Med så mange som sidder ned flere timer om dagen, kan dette hjælpe rigtig meget på rygsmerter, også forebyggende.

Afbelast din ryg

Mange sidder enten flere timer på stole i hverdagen på grund af skole, eller kontor arbejde. Det kan også være at du som så mange andre ofte træner. Her kan du også have stor nytte af at afbelaste din ryg noget tid. Dette behøver heller ikke at være hele natten, men selv bare en lille times tid eller en halv, kan gøre en forskel. Derudover kan en elevationsseng gøre at du kan sidde i en ordentlig stilling i sengen mens du enten læser eller ser fjernsyn. Det kan også være meget behjælpeligt hvis man er syg. Når man er syg eller forkølet, og enten er snottet eller hoster, kan et hævet sengegærde hjælpe en meget på vej. På den måde lettes trykket fra hovedet, og man får også lidt mindre kriller i halsen, som provokerer hoste. Sådan kan man altså sove bedre når man er syg, og på den måde gøre at man kan komme sig og blive rask hurtigere.