Kom ud af bilen med billige flyrejser

Forhåbentlig er pandemien ved at slippe sit tag i verden rundt omkring og det kan igen blive sikkert at rejse. Er du en af dem der tidligere har svoret til at det er det billigste og bedste at tage bilen frem til din destination – altså en såkaldt kør-selv-ferie, så kan det være at tiden er inde til at du skal genoverveje. Lige nu boomer markedet nemlig med billige flyrejser.

Krisen har sænket priserne

Prisen for en rejse afhænger jo ikke kun af hvad flyet koster, men også af hvad det koster at bo på destinationen osv., men i og med der de sidste par år også har været store kriser hos både luftfartsselskaber og de lande der lever godt af turisme, så er der lige nu et stort marked for at finde billige rejser.Faktisk kan du ofte komme afsted med flyveren til din destination for bare få hundrede kroner. 

Afbudsrejser er selvfølgelig stadigvæk de billigste

Er du typen der slet ikke kan få rejsen billigt nok, så kan der stadig være endnu mere at spare ved at bestille en afbudsrejse. Det kræver dog en lille smule fleksibilitet omkring afrejsedato og destination, hvis du altså vil have fingre i de allerbilligste billetter. 

Vent ikke for længe

Vil du gerne skifte kør-selv-ferien ud i år med en god flyrejse til din yndlingsdestination så skal du dog ikke vente for længe, for det er helt sikkert kun et spørgsmål om tid før priserne igen vil stabilisere sig.

Faktisk er verdensøkonomien slet ikke så hårdt ramt af corona som mange eksperter havde forudset, og med danskernes rejselyst skal der også nok komme gang i de danske lufthavne igen så snart det er muligt.

Få mere tid på ferien ved at droppe bilen

En af de helt klart store fordele ved at droppe bilen når du skal på ferie er at transporttiden sandsynligvis bliver flere timer kortere. Det vil altså sige at I får meget mere tid til at hygge jer på jeres endelige destination. Derudover er det lige nu også langt billigere at tage flyveren end det er at køre.

Slut med børn på bagsædet der keder sig og spørger 100 gange hvornår i mon er fremme. Kommer du til at savne en bil på destinationen, så kan der med de billige flybilletter sikkert godt blive råd til at leje en.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *